Jump to content

FTSMDLZ

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FTSMDLZ

  • Rank
    Newbie
  1. After testing with a positive transition contact i still have the same problem. When the video has been running for a while it will freeze, sometimes after 2 hours and sometimes after 24 hours. F
  2. Good idea! Thank you, I will try this the next time i am able to test on the unit. F
  3. I have a medium sized program that runs without problems on its own. I was requested to have a video play on the HMI as a sort of screensaver. I added this by using a default bit in UniLogic called "General.Touched Bit" that goes high when the screen is touched. I used this to reset a 1 minute timer (see picture 1), this way the timer would reset back to 1 minute countdown every time the screen was touched. When the timer runs out a bit i named "Run Video" goes high which i then use in "Actions" to load a screen named Video (see picture 2 and 3). This screen consists of 2 elements. The video element taking up the full screen size and an invisible button over it. The video settings can be seen in picture 4. The button is used just to load last screen. This when tested works just as requested except if the video has been running for a while the whole HMI freezes. The PLC functions remain and the other processes still work, but the HMI is unusable until a forced reset by power loss is done. My setup can be seen in picture 5 and my HMI is the Unistream 7" Modular. If anyone knows what causes the HMI freeze when playing video a reply is much appreciated. I have considered the HMI heating up being the problem, but doesn't seem to be the case.
×
×
  • Create New...