Jump to content

RobNC

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RobNC

  • Rank
    Newbie
  1. Resolved........................ Found the cause for the error. It was down to the UA Content. Thanks to further searching on this forum. some how the UA content on my machine had been reset to default. Turning this feature off in Windows 7 has remedied this problem. Hope this assists someone else with the same issue. Cheers.
  2. Me again....... Visilogic is also warning me that it was not shut down properly and that the project should recover. I have tried to not recover and open again clean but I have this same issue.
  3. Me again....... Visilogic is also warning me that it was not shut down properly and that the project should recover. I have tried to not recover and open again clean but I have this same issue.
  4. Hi, I am having the same problem. I can successfully "Online test" but when I try and Remote access to the PLC it comes up with: Run-time error '5': Invalid procedure call or argument and once i click "ok" visilogic closes. I am running 64bit windows 7 I am trying to connect to the PLC via ethernet. The PLC is V1040. I have re-installed Visilogic 9.3.0 twice as per the removal procedure in this forum with no luck correcting the issue, to make things worse this function works fine accessing the same project on a collegues computer hence I am thinking something has fallin over in my puter. What am I looking for? This is "Bugging" me (excuse the pun), as I will be required to remotely control this through the access portal in a short while. Any ideas? Thanks Rob.
×
×
  • Create New...