Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Connection'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Our Community
    • Come on in!
  • News and Announcements
    • Latest Release! UniLogic V1.28 introduces Motion: Servos & Motors plus OPC UA server!
    • VisiLogic:9.8.64 - Link to mobile app, Ladder: 2x the Space!
    • New!!! ***** U90 Ladder*****
  • UniStream HMI + PLC Programmable Controllers & UniLogic Software
    • UniStream: Hardware
    • UniLogic Software
    • UniLogic UDFBs
    • Industry 4.0, IioT, MQTT, OPC UA
  • Vision, Samba, Jazz and M90 PLC + HMIs & Software
    • Vision & Samba PLC + HMI Controllers & VisiLogic Software
    • Jazz, M91 PLCs and U90Ladder
  • Software Utilities
    • SD Card Suite
    • Remote Operator
    • Remote Access
    • DataXport and DataXls
    • UniDownloader
    • UniOPC
    • UniDDE
  • Utilities for .net and Visual Studio
    • Unitronics PCOM Protocol
    • COM Object ActiveX .dll
    • .NET driver
  • Project Design
    • ...I have a project...what hardware do I need?
  • User Application Stories
    • Just finished a great project?
  • Tips and Tricks
    • Best Programming Practices
    • Tips and Tricks
  • Job Board
    • Projects seeking Programmers
    • Programmers seeking Projects
  • General Discussion
    • We're Listening...
    • The Lounge
  • News and Announcements Copy

Blogs

  • Unitronics' Blog: PLCs, HMIs and more
  • Saragani's Blog
  • Simon's Blog
  • Ash Neilson's Blog
  • Joe Tauser's Blog
  • Unitronics en Español
  • Powered by AMPS
  • Alldrives UK's Blog
  • Unitronics, Howman Style
  • PLCNewbie's Blog
  • Telestar Automation Blog
  • Webinars Collection
  • Tim's Corner
  • Blog
  • TELESTAR (Italian)
  • i4 Automation
  • i4 Automation (UK)
  • Unistream UDFB's

Categories

  • From Headquarters: Sample Applications
    • From Headquarters: VisiLogic
    • From Unitronics: U90 Ladder applications
  • User-submitted Applications
    • From Users: VisiLogic applications
    • From Users: U90 Applications

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 8 results

  1. Hi, I'm using Unitronics PLC JZ20-J-T40, and ZView SCADA. I have successfully downloaded my program into PLC, and tested communication via usb (Serial), and via Ethernet (MJ20-ET1). It's all working properly. Problem begins when i try to connect my PLC to scada PC. With USB everything is working normally, but it's not an option for me to work with usb connection. I want to work with Ethernet communication between PLC and SCADA. What should i do to make it work? Regards Nikola Ljubinkovic
  2. Hello! Another one topic PLC/E-mail. Unfortunately, I'm not able to copy with the problems. I use the ladder from Example (of course). In CMD I write "telnet pop.gmail.com 25" and I can see the protocol type used by the server. After that i tape "pin pop.gmail.com" and see the IP address of the server. The first change that I make in the ladder is IP in "TCP/IP - Tcp connect" block. The new IP is the same as IP address of the server. The second change is in the "E-mail" block. "From:" e-mail is Support@unitronics.com and the receiving e-mail is "..........gmail.com". When I press "connect" in HMI the system is able to connect. However, when I press "Send E-mail" there are two mistakes: "The server cannot receive data (DATA mode error)" and "From address format incorrect " I have tried many settings but non of them was workable. Please, give me an advise where might be the mistake!
  3. Hi, I`ve installed V130 with simple web server application, at remote facility. I ve succeed to connect remote web server from control centers PC and it looks like it is working fine but ocationally link breaks. Rebooting either remote router (HG531 v1 Firmware version HG531V1V100R001C90B017) or V130 recoveres the link. I ve set SB 168 already but problem persists. Is there any other way to automate lost link recovery process?
  4. Hello! I have to connect PLC and PC which are placed in different towns. I need to read data from PLC and to download/write data to PLC. If anybody has an experience with this issue, please share. Regards!
  5. Hello! Another one topic about PLC/E-mail, unfortunately, I'm not able to copy with the problem... I use the ladder from Example (of course). I setted up PLC's IP, mask and gateway. Firstly, I wrote "telnet pop.gmail.com 25" in CMD to see the protocol type used by the e-mail server - ESMTP. After that I dial the text "ping pop.gmail.com" to see the IP address of the server. I changed a setting in "TCP/IP-Tcp Connect" block. The "Remote IP" inside the block is equal to IP address of the server. The last change is in "E-Mail" block. "From:" e-mail is "support@unitronics.com" and "To:" e-mail is "..........@gmail.com". When i press "Connect" in HMI the connection is done. However when I press "Send E-mail" the program shows two different errors: "'From' address format incorrect"; "The server cannot receive data (DATA mode error)". Please, tell me where might be the mistakes to try to solve them!
  6. Hello! I have V560 and Netgear wnce2001, the idea is to make a wi-fi connection and using the connection to download programs from PC to PLC. Netgear is setted up to use static IP and it is connected with V560 using LAN cable, Ethernet card is added to the PLC. Unfortunately, I have some unclear points. Firstly do I need to use TCP/IP Card Init and how to set up the block? The parameters (IP, Subnet Mask, Gateway) inside the TCP/IP Card Init must be equal to the parameters inside Netgear? Do I need to use TCP/IP Socket Init and TCP/IP Connect/Close? Thanks!
  7. Can anyone please help me with the connection of a thermocouple on a Jazz10 UA24?
  8. Hello! I have problems with downloading the application to one of our V230. Also It doesn't connect with Remote Operator (RO) program. Strange thing is that VisiLogic can do Online Test and then it shows all the online parameters and also remote access can be used during online test. The problem stands in both way, wether I try to download or connect with RO through ethernet or through RS232 (COM1). I was able to download the aplication short time after restart of PLC, but it ended also with some kind of error. Although the PLC seams to work fine and seams that the modified program was downloaded (despite of occured error), I'm not able to download again. I put the pictures of the error messages also here. Does anyone have a clue what can be wrong? Jan
×
×
  • Create New...