Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Enfora'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Our Community
    • Come on in!
  • News and Announcements
    • New! UniLogic V1.21 - Supports UniStream 5"
    • VisiLogic:9.8.64 - Link to mobile app, Ladder: 2x the Space!
    • New!!! ***** U90 Ladder*****
  • UniStream HMI + PLC Programmable Controllers & UniLogic Software
    • UniStream: Hardware
    • UniLogic Software
    • UniLogic UDFBs
  • Vision, Samba, Jazz and M90 PLC + HMIs & Software
    • Vision & Samba PLC + HMI Controllers & VisiLogic Software
    • Jazz, M91 PLCs and U90Ladder
  • Software Utilities
    • SD Card Suite
    • Remote Operator
    • Remote Access
    • DataXport and DataXls
    • UniDownloader
    • UniOPC
    • UniDDE
  • Utilities for .net and Visual Studio
    • Unitronics PCOM Protocol
    • COM Object ActiveX .dll
    • .NET driver
  • Project Design
    • ...I have a project...what hardware do I need?
  • User Application Stories
    • Just finished a great project?
  • Tips and Tricks
    • Best Programming Practices
    • Tips and Tricks
  • Job Board
    • Projects seeking Programmers
    • Programmers seeking Projects
  • General Discussion
    • We're Listening...
    • The Lounge
  • News and Announcements Copy

Calendars

  • Community Calendar

Blogs

  • Unitronics' Blog: PLCs, HMIs and more
  • Saragani's Blog
  • Simon's Blog
  • Ash Neilson's Blog
  • Joe Tauser's Blog
  • Unitronics en Español
  • Powered by AMPS
  • Alldrives UK's Blog
  • Unitronics, Howman Style
  • PLCNewbie's Blog
  • Telestar Automation Blog
  • Webinars Collection
  • Tim's Corner
  • Blog
  • TELESTAR (Italian)
  • i4 Automation
  • i4 Automation (UK)
  • Unistream UDFB's

Categories

  • From Headquarters: Sample Applications
    • From Headquarters: VisiLogic
    • From Unitronics: U90 Ladder applications
  • User-submitted Applications
    • From Users: VisiLogic applications
    • From Users: U90 Applications

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Categories

  • New Features
  • Other

Found 5 results

  1. Hi there, I try to initialize Enfora modem PC-side. I followed all of the steps from the tutorials on the Internet. I tried different Baudrates, tried Hyperterminal... When I use Baudrate of 9600, and the AT commands defined in the Modem Services, all of the commands are successfully completed and when it comes to the end it always says: Modem could not be initialized. Do you have any advice what can be the problem?
  2. Hi I have V430-J-T2 and two GSM modems Enfora (GSM-KIT-41J). I would like to remote access operands, data tables,... from PLC. Both modems are initialized properly, on PLC SB80 = 1 (modem initiailized on COM1). But any remote access failed. Also COM port is properly initialized in ladder. But when I dial there is always either "Dial timeout exceeded" or "No carrier". SIM cards are enabled for GPRS data transmission. One more thing - in Help there is written that Enhanced Vision (like V430) should have baudrate = 57600. But in that case there is never succesful PLC side modem initialization. Only in case that baudrate is 9600 initialization of PLC modem is succesful. PLC OS is up-to-date. Can you prepare an example that remote access with such hardware configuration is working.
  3. Hi there i am trying to initialise the enfora modem PLC side but he keeps on saying modem operation failed modem not initialised . i have done everiting according the manuals ? used the right cable deliverd with the modem . i am out of possibilitie's what to do ? What is there to try more , thanks for feedback enfora modem .pdf
  4. Hello, I am trying to set up a V130 to send out text messages. I am using the Enfora modem and have set everything up correctly I believe. I am using COM1 and have changed the internal jumpers to RS232. I have the COM INIT 1 block running on power up with a baud rate of 9600. I have used the Modem Services to 'Prepare PLC-side modem' with a baud rate of 9600 as well. When I plug the modem into the v130 and cycle power the connection fails (ie SB81=1). Can anyone give me insight as to what I am doing wrong? Thank you, BenB
  5. Hello, I have recently posted asking about how to get the Enfora modem to connect to the v130. I was able to accomplish this by placing a number in the 'Number to dial' box in the modem settings screen. I just put in my cell phone number to test and the modem connected after that with a signal strength of 14. I do not know what the Number to dial should be set as though. I also am trying to send a text message and have everything set up to do so. Whenever I press the #1 button to activate the request to send the Modem Busy bit changes to 1 for a few seconds and then switches back to 0. None of the other status bits change when I do this however. I believe the request to send does change but is activating the SMS Send FB and is then clearing itself before I can see the change. Any help with this is greatly appreciated! BenB
×