Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'e-mail'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Our Community
    • Come on in!
  • News and Announcements
    • New! UniLogic V1.24 introduces VFDS from Unitronics!!
    • VisiLogic:9.8.64 - Link to mobile app, Ladder: 2x the Space!
    • New!!! ***** U90 Ladder*****
  • UniStream HMI + PLC Programmable Controllers & UniLogic Software
    • UniStream: Hardware
    • UniLogic Software
    • UniLogic UDFBs
    • Industry 4.0, IioT, MQTT--Looking forward
  • Vision, Samba, Jazz and M90 PLC + HMIs & Software
    • Vision & Samba PLC + HMI Controllers & VisiLogic Software
    • Jazz, M91 PLCs and U90Ladder
  • Software Utilities
    • SD Card Suite
    • Remote Operator
    • Remote Access
    • DataXport and DataXls
    • UniDownloader
    • UniOPC
    • UniDDE
  • Utilities for .net and Visual Studio
    • Unitronics PCOM Protocol
    • COM Object ActiveX .dll
    • .NET driver
  • Project Design
    • ...I have a project...what hardware do I need?
  • User Application Stories
    • Just finished a great project?
  • Tips and Tricks
    • Best Programming Practices
    • Tips and Tricks
  • Job Board
    • Projects seeking Programmers
    • Programmers seeking Projects
  • General Discussion
    • We're Listening...
    • The Lounge
  • News and Announcements Copy

Blogs

  • Unitronics' Blog: PLCs, HMIs and more
  • Saragani's Blog
  • Simon's Blog
  • Ash Neilson's Blog
  • Joe Tauser's Blog
  • Unitronics en Español
  • Powered by AMPS
  • Alldrives UK's Blog
  • Unitronics, Howman Style
  • PLCNewbie's Blog
  • Telestar Automation Blog
  • Webinars Collection
  • Tim's Corner
  • Blog
  • TELESTAR (Italian)
  • i4 Automation
  • i4 Automation (UK)
  • Unistream UDFB's

Categories

  • From Headquarters: Sample Applications
    • From Headquarters: VisiLogic
    • From Unitronics: U90 Ladder applications
  • User-submitted Applications
    • From Users: VisiLogic applications
    • From Users: U90 Applications

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hello! First of all let me say that I am a beginner with unitronics PLCs but so far I am quite happy with them! Now, about the topic. I have programmed a Vision 430 to send E-mails and would like to add some information on the content of the e-mail. This is easy using the "indirect mail content" option, however I need to build the text depending on different cases, so I am trying to use a section of MI's to do so. However when the a-mail arrives all the text apears to be in the same line. I tryed inserting a String with a Line Feed in the MI's linked to the mail content but it doesnt seem to work and all the text that follows is not sent, I belive maybe it is being taken as a Null Character. So, does anyone know how to add Line Feeds direcctly to the MI's or the indirect email content. I hope my question is clear since english is not my first language, sorry for any mistakes!
  2. Hello! Another one topic PLC/E-mail. Unfortunately, I'm not able to copy with the problems. I use the ladder from Example (of course). In CMD I write "telnet pop.gmail.com 25" and I can see the protocol type used by the server. After that i tape "pin pop.gmail.com" and see the IP address of the server. The first change that I make in the ladder is IP in "TCP/IP - Tcp connect" block. The new IP is the same as IP address of the server. The second change is in the "E-mail" block. "From:" e-mail is Support@unitronics.com and the receiving e-mail is "..........gmail.com". When I press "connect" in HMI the system is able to connect. However, when I press "Send E-mail" there are two mistakes: "The server cannot receive data (DATA mode error)" and "From address format incorrect " I have tried many settings but non of them was workable. Please, give me an advise where might be the mistake!
  3. Greetings! Several days ago we installed a new vision 230 pls. Earlier we have the same pls but unfortunately because some technical issue we need to install a new one. So finally we install it, load a old program from previous pls and unfortunately we have some problems. Our pls read the data from electrical and water meters and then send it to e-mail at end of the month. Since we installed a new pls some of the data are missing for example: Flat Cold Hot 01 115.258 0.000 02 59.079 49.297 03 235.354 0.000 04 0.000 0.000 05 153.646 90.032 Tthis zero is not correct data reading. And finally it won't send us data to e-mail . Have you some ideas why on the same plc and with the same program we have this problems. if you need additional info please ask! program is attached. 16.vlp
  4. Hello! Another one topic about PLC/E-mail, unfortunately, I'm not able to copy with the problem... I use the ladder from Example (of course). I setted up PLC's IP, mask and gateway. Firstly, I wrote "telnet pop.gmail.com 25" in CMD to see the protocol type used by the e-mail server - ESMTP. After that I dial the text "ping pop.gmail.com" to see the IP address of the server. I changed a setting in "TCP/IP-Tcp Connect" block. The "Remote IP" inside the block is equal to IP address of the server. The last change is in "E-Mail" block. "From:" e-mail is "support@unitronics.com" and "To:" e-mail is "..........@gmail.com". When i press "Connect" in HMI the connection is done. However when I press "Send E-mail" the program shows two different errors: "'From' address format incorrect"; "The server cannot receive data (DATA mode error)". Please, tell me where might be the mistakes to try to solve them!
  5. Dear all, I have a strange problem with sending out txt files from an SD card (vision 1040, connection via ethernet to SMTP server): We are writing data into a txt file on an SD card that should then be send out once per week (day....) by mail. This is in principle working fine, has been tested and found to be working. We still get the mails, but with two attachments: the txt file that should be send is empty an extra txt file called "Attachment Validity.txt" is attached with the following content "1) WEEK.txt X ", where WEEK.txt is the name of the original txt file. The file size is less than 2 MB, SI58 is set to 10 (= 10 MB). Is there someone having an idea, what the reason for this problem is? I am a bit lost with this, and our client is expecting more than only empty txt files. So: any idea and help is very welcome! Olaf
  6. Instead of buying the hardware to send text messages from the PLC V1210, I tried to be clever and just send out an e-mail to my e-mail account and then have my e-mail account forward it to my cell phone using the email to text format such as 1234567890@tmomail.net The problem is it will not forward my cell phone the e-mail. I have tested sending a regular e-mail to text message from my e-mail account to my cell phone by using the 1234567890@tmomail.net format and that works fine. When I send a regular e-mail to my e-mail account and have it auto forward to my cell it works. But when I send an e-mail from the PLC V1210 to my email account and try and forward it to my cell phone, it doesn't work. Any thoughts on why this might occur?
×
×
  • Create New...