Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'modbus tcp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Our Community
    • Come on in!
  • News and Announcements
    • New! UniLogic V1.24 introduces VFDS from Unitronics!!
    • VisiLogic:9.8.64 - Link to mobile app, Ladder: 2x the Space!
    • New!!! ***** U90 Ladder*****
  • UniStream HMI + PLC Programmable Controllers & UniLogic Software
    • UniStream: Hardware
    • UniLogic Software
    • UniLogic UDFBs
    • Industry 4.0, IioT, MQTT--Looking forward
  • Vision, Samba, Jazz and M90 PLC + HMIs & Software
    • Vision & Samba PLC + HMI Controllers & VisiLogic Software
    • Jazz, M91 PLCs and U90Ladder
  • Software Utilities
    • SD Card Suite
    • Remote Operator
    • Remote Access
    • DataXport and DataXls
    • UniDownloader
    • UniOPC
    • UniDDE
  • Utilities for .net and Visual Studio
    • Unitronics PCOM Protocol
    • COM Object ActiveX .dll
    • .NET driver
  • Project Design
    • ...I have a project...what hardware do I need?
  • User Application Stories
    • Just finished a great project?
  • Tips and Tricks
    • Best Programming Practices
    • Tips and Tricks
  • Job Board
    • Projects seeking Programmers
    • Programmers seeking Projects
  • General Discussion
    • We're Listening...
    • The Lounge
  • News and Announcements Copy

Blogs

  • Unitronics' Blog: PLCs, HMIs and more
  • Saragani's Blog
  • Simon's Blog
  • Ash Neilson's Blog
  • Joe Tauser's Blog
  • Unitronics en Español
  • Powered by AMPS
  • Alldrives UK's Blog
  • Unitronics, Howman Style
  • PLCNewbie's Blog
  • Telestar Automation Blog
  • Webinars Collection
  • Tim's Corner
  • Blog
  • TELESTAR (Italian)
  • i4 Automation
  • i4 Automation (UK)
  • Unistream UDFB's

Categories

  • From Headquarters: Sample Applications
    • From Headquarters: VisiLogic
    • From Unitronics: U90 Ladder applications
  • User-submitted Applications
    • From Users: VisiLogic applications
    • From Users: U90 Applications

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hi I am trying to connect a 350 PLC with Inductive Automation's Ignition SCADA using Ignition's Modbus TCP driver. The PLC program image is attached. I do get a connection established in the Ignition software to the PLC but I can't read any tags. The following are all the settings I have in the Ignition SCADA I have tried Ignition's Modbus TCP, Ignition's Modbus RTU over TCP, Kepware's Modbus TCP driver all to no avail. I already have 2 other PLCs connected to the SCADA system via modbus TCP so I know that the Ignition's Modbus Drivers work. PLC program is also attached. Please advise. Kind Regards Rafe MOdbusTCP.vlp
  2. Hi, I'm using a Samba 3.5 with ethernet card to send data to scada system. With test purposes I'm trying to send a discrete input MB 0 in response to the read digital input command (0x02) with the following instruction: But in the test software (Simply Modbus TCP Client) I can't see the value of MB0. Trying to find the answer, I tested sending the MI10 value in response to read holding registers command, but It doesn't work neither. I'm using the modbus TCP initial setup from the examples and the webinars, and I can see the connection in the Samba, but I can't send the data. I don't know if I'm missing something, this is my very first time with Unitronics modbus TCP. I really appreciate any help or suggestion to put me in the right way. Regards
  3. Does anybody know if Vision controllers (ie V130) support Modbus TCP or do they support the Modbus RTU over TCP implementation. The difference is that the first follows the original Modbus TCP frames (ie no CRC) while the latter encapsulates the serial RTU framing sent over TCP media. Which one is supported by Vision and the other Unitronics controllers?
  4. Hi! My name is Arnor and I am from Iceland I am trying to establish connection between two Vision PLC's. I have the master: V700 and V350 as slave. I can use SCADA pc software to connect to the slave and read the data. But I am not able to read data from slave to V700. I added both programs to google drive folder (sorry, the programs was to large, and its a bit mesh): https://drive.google.com/open?id=1yL1h1ZvJomBeoY7v22UvHVeY09T4ooAC I am using also Serial modbus on both sides that works well. The PLC are set up like this: V700: 192.168.1.20 V350: 192.168.1.30 Any idea what I am doing wrong? cheers!
  5. Good day, Due to lack of ethernet sockets (v570) we need to set up modbus TCP communication with 2 Omron PLC's through the same socket. When connecting separately all works fine, but can't figure out principle to get them work together.. Tried different ways: after configuration, there is command to connect socket to one of PLC's IP (indirect IP and port), then after some time there is command to close socket and to connect to another IP. Nothing happens, conection to only one IP. Maybe something wrong with timing or connect socket commands. Maybe someone could share working example how to organize such connection that would be fast and robust. Thank you in advance. Happy hannukah
  6. Hi, I have a problem with ethernet-connection, the PLC is V1040 with V200-19-ET1 -ethernet card. I've been using ethernet-connection with Samba (Modbus TCP connection to SCADA software) and it worked fine! The problem is, that when I plug ethernet cable from v1040 to ethernet switch, switch seems to have no activity. Not even Link/act -leds doesn't turn on. When I keep touch screen pressed and enter setup, it show MAC address and IP of ET1, so PLC recognizes that there's ethernet card installed. I've been trying another PLC and another V200-19-ET1, different ethernet switch, different cables, even straight connect to my laptop with cross-connected cable with no results. No activity in ethernet connection. What am I doing wrong? Does V1040 have jumpers that are needed to change?
×
×
  • Create New...