Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no response'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Our Community
    • Come on in!
  • News and Announcements
    • Latest Release! UniLogic V1.28 introduces Motion: Servos & Motors plus OPC UA server!
    • VisiLogic:9.8.64 - Link to mobile app, Ladder: 2x the Space!
    • New!!! ***** U90 Ladder*****
  • UniStream HMI + PLC Programmable Controllers & UniLogic Software
    • UniStream: Hardware
    • UniLogic Software
    • UniLogic UDFBs
    • Industry 4.0, IioT, MQTT, OPC UA
  • Vision, Samba, Jazz and M90 PLC + HMIs & Software
    • Vision & Samba PLC + HMI Controllers & VisiLogic Software
    • Jazz, M91 PLCs and U90Ladder
  • Software Utilities
    • SD Card Suite
    • Remote Operator
    • Remote Access
    • DataXport and DataXls
    • UniDownloader
    • UniOPC
    • UniDDE
  • Utilities for .net and Visual Studio
    • Unitronics PCOM Protocol
    • COM Object ActiveX .dll
    • .NET driver
  • Project Design
    • ...I have a project...what hardware do I need?
  • User Application Stories
    • Just finished a great project?
  • Tips and Tricks
    • Best Programming Practices
    • Tips and Tricks
  • Job Board
    • Projects seeking Programmers
    • Programmers seeking Projects
  • General Discussion
    • We're Listening...
    • The Lounge
  • News and Announcements Copy

Blogs

  • Unitronics' Blog: PLCs, HMIs and more
  • Saragani's Blog
  • Simon's Blog
  • Ash Neilson's Blog
  • Joe Tauser's Blog
  • Unitronics en Español
  • Powered by AMPS
  • Alldrives UK's Blog
  • Unitronics, Howman Style
  • PLCNewbie's Blog
  • Telestar Automation Blog
  • Webinars Collection
  • Tim's Corner
  • Blog
  • TELESTAR (Italian)
  • i4 Automation
  • i4 Automation (UK)
  • Unistream UDFB's

Categories

  • From Headquarters: Sample Applications
    • From Headquarters: VisiLogic
    • From Unitronics: U90 Ladder applications
  • User-submitted Applications
    • From Users: VisiLogic applications
    • From Users: U90 Applications

Categories

  • Articles
    • Forum Integration
    • Frontpage
  • Pages
  • Miscellaneous
    • Databases
    • Templates
    • Media

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, I have two devices on the same RS485 line: one is a standart MODBUS RTU device, the second uses its own protocol in ASCII code. COM2 is configured to 9600 n 8 1 and I use positive pulses with 1 sec timing to activate Protocol Configuration FB and MODBUS Configuraton FB. The cycle starts with the ASCII device, then after getting the reponse I switch to MODBUS and get the required data, but when I switch back to the first ASCII device, even though OPLC sends the data, I receive no response. If I try to send the same data again, I get the response and proceed to MODBUS request and so on and so on, but the fist ASCII request after MODBUS gets no response, while the second request straightaway gets the data. Both the device work perfectly well independently, and I have tested the above described cycle both automatically and manually, so I am pretty sure it is not a timing issue. Would anyone kindly advise me on the situation? Is it an OPLC issue (something to do with buffer clearing in Modbus mode) or maybe it is a Modbus slave issue (ie commnication ports dont close or else)? Unfortunately I am not that good with Modbus yet, and googling the problem didnt help.
×
×
  • Create New...