Jump to content

Recommended Posts

Hello, i have a project where i have connected v570 to a wavecom gsm modem. The gsm modem sends alarm messages for liquid gas levels. There is option if you send sms to the modem, it will send you feedback (status) message with all the measured parameters.  After few days working the system stops sending messages. If I send sms to the modem i get the confirmation that the sms is received, but i don't get the feedback message. If I restart the PLC and the modem it will work few days and then the problem occurs again. During the problem the modem isn't busy.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Peter,

First try to mark the "Erase unidentified messages from SIM" check box. Also emptying the SIM card may help - you can do that from Visilogic-->Connection-->Modem Services-->Sms Options-->Read All Messages (and than delete messages).

If the issue still occurs then reply with the error code for the SMS Send FB. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...