Jump to content
Kjensen

Data Table Copy Rows Not Working

Recommended Posts

I can not get the Table function block (Data Table Copy Rows) to work. It is before the (Data Tables Write Row) Function Block that is working. What I am trying to do is to Copy row 0 to row 1 and then copy the new data into row 0 in the Data table. At one time I had it working and then I built a new Table with less rows and it quit working. Any help would be appreciated.

Example 1.docx

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can not get the Table function block (Data Table Copy Rows) to work. It is before the (Data Tables Write Row) Function Block that is working. What I am trying to do is to Copy row 0 to row 1 and then copy the new data into row 0 in the Data table. At one time I had it working and then I built a new Table with less rows and it quit working. Any help would be appreciated.

Hi Kjensen,

To understand what exactly isn't working in the application, I will need you to post the application itself for inspection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know the problem. Sorry but it was a simple one, I wanted to copy to three rows only in my table.

 

My table structure had 3 rows.

 

I set the Data Table - Copy Rows function I set  (Source row number to "0") (Target row number to "1") (Number Of Rows to 3)

 

As I am sure that you know it would not work because the Number of Rows should have been set to "2"

 

Thanks for getting back to me

 

Much appreciated 

 

Karl

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×