Jump to content
Sign in to follow this  
DustinWaters

Vector store function does not store when offset is zero

Recommended Posts

While using the vector store function, the data will not be stored into any vector if the offset is zero. Is this working as intended? Doesn't seem to make sense that you can't index into the vector that is your starting address. Anyone else experience this and have a work around?

 

Running V570 9.8.2 Attached is a snippet of the code where I am having the issue.

 

The first function is checking that we're in the correct state of our state machine, the second is verifying that data is being sent. From there I take the vector of inputs and store the data in a temporary MI then attempt to store it into a vector of MI's with the start address of MI200 and the offset has been calculated in previous nets. When non-zero, it functions great. When the offset is 1, it stores the data into MI201 as expected. If the offset is zero, no data is stored into MI200 and no other action that I can see happens.

post-44871-0-33159200-1446231153_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...