Jump to content

Recommended Posts

hello everyone,

i  got conductivity sensor  TetraCon 325, which i connected to monitor LF 296  and its showing some values.  I need to connect sensor to PLC modules and show data on PLC screen (V1210). 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

andrew39, have you uploaded files on this forum previously? If so, the upload limit is cumulative. Go and delete the files you previously uploaded and your upload limit will increase.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here are Andrew's schematics-

On to the question.  The TetraCon 325 is the actual conductivity sensor, which must be connected to a conditioner/amplifer.  You have mentioned a WTW LF96 for this.  Clicking the English flag for the link you posted reports that particular item is not available, so we'll move on. 

Page 4 of your schematic shows the analog inputs, which you currently have as two wire loop powered sensors.  If whatever conductivity amplifier you choose has an analog output, it is most likely powered by the amplifier.  So you connect the + of the analog output to AN4 and the - to COM on the module.

Joe T.

 

electro schematics.1.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...