Jump to content
wapcs

Elapsed Timer is not shown in Web Server

Recommended Posts

I've set up a Web Server page to display Timer values (Elapsed) but the box remains blank.

Labelled in the attached image as 'Match Time' and 'Game Time'

Any advice on what the issue might be would be appreciated.

Untitled.thumb.png.011cbedb3d9b8d3dc6753439bf79046b.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

The good new are that I'm able to reproduce it with your project. I'll have an answer next week, since I need to understand why in my small example it worked, while in yours it doesn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think that it worked on my example because I had in my web page both Present, Current and Elapsed, so this is kind of a workaround.

You can put 2 more Timer Boxes for each timer, with the Present and the Current, and link the Visibility Bit to the System tag General.OFF

 

Please tell me if it works.

After I'll fix this issue, the fix will be scheduled to a version that will be released in 2-3 months. (So it is good if the workaround works)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, 

In timer Elapsed it should link to both Present and Current, but due to a small bug, it links to the Out member, so the workaround is what I've suggested above (Until the fix will be released in few months).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...