Jump to content
judarc

UniStream 5" freezes with no reason

Recommended Posts

Hi. I have 3 UniStream 5" pro with the Modbus port on them, with no problem the first two, but the 3re one has been really hard to work with, some time during the booting process it gets stock some time after a few our, with no reason, when this happens the screen gets distrosionated an freeze, the only thing that i can do y to cut the power a restarted some times 3 times before be able to used again, if any one had the same problem. Please help.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, is a Unistream 5" pro: US5-B10-T24 with the modbus port AUC-CD-01RS4_0, sometimes it fails during the startup, sometimes it does it after a few minuts.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Joe Tauser said:

Same application in all three?

Make sure you've updated the firmware.

You may have a bad unit.  Have you contacted your distributor?

Joe T. 

I'm in contact with the seller right now, he ask me to check some possible causes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Joe Tauser said:

Same application in all three?

Make sure you've updated the firmware.

You may have a bad unit.  Have you contacted your distributor?

Joe T. 

I tried to do a firmware update, but everytime the process starts the plc stops running, and the update fails...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, judarc said:

I'm in contact with the seller right now, he ask me to check some possible causes.

Such as?  Or has he put troubleshooting this on you?

14 hours ago, judarc said:

I tried to do a firmware update, but everytime the process starts the plc stops running, and the update fails...

Make sure your USB drive is large enough for the unit to create a temp file on it - I recommend 8 GB.

Joe T.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Joe Tauser said:

Such as?  Or has he put troubleshooting this on you?

Make sure your USB drive is large enough for the unit to create a temp file on it - I recommend 8 GB.

Joe T.

he asked me to check the ground connection, the power source, but the problem still there.

Finally I made a firmware update (reinstall) and that makes the problem to take a bit longer to happen, but still happening randomly.

juan

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Juan,

What is the firmware version of the PLC?

Does only the screen is not responding or also the ladder is not running?

Does it happen also with blank application?

If it is then please send a mail to support@unitronics.com 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi  Juan,

Following Ofir's questions above, can you please also update us the PLC's serial number?

Please reply to support@unitronics.com 

Waiting for your updates.

Thanks.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...