Jump to content
Sign in to follow this  
CHARISTEAS

no puede ver la la grafica de temperatura en mi hmi V350

Recommended Posts

HOLA A TODO: TENGO UN PORBLEM;

TENGO UN HMI V350 TENFO DOS PANATALLA UNA PARA VER LOS VALORES DE TEMPERATURA Y LA OTRA CON UNA GRAFICA, EL PROBLLEMA QUE TENGO ES QUE EN LA PANTALLA DONDE VEO LOS VALORES DE TEMPERATURA SI SALEN CORRECTOS  AL MOMENTO DE VARIAR, PERO EN LA GRAFICA NO PUEDO VER LA TENDENCIA NO ME APARECE LA CURVA, ASIGNE BIEN LA VARIABLE YA QUE TANTO AL VALOR NUMERICO COMO A  LA TENDENCIA DE LA GRAFICA LE PUSE LA MISMA MI. ALGUIEN SABE QUE PUEDE ESTAR PASANDO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Translation:

HELLO EVERYTHING: I HAVE A PORBLEM;

I HAVE AN HMI V350 I HAVE TWO DISPLAYS ONE TO SEE THE TEMPERATURE VALUES AND THE OTHER WITH A GRAPHIC, THE PROBLEM I HAVE IS THAT ON THE SCREEN WHERE I SEE THE TEMPERATURE VALUES IF THEY ARE CORRECT AT THE TIME OF VARIETY, BUT IN THE GRAPHIC I CANNOT SEEING THE TREND THE CURVE DOES NOT APPEAR TO ME, ALLOCATE THE VARIABLE WELL, BECAUSE BOTH THE NUMERICAL VALUE AND THE TREND OF THE GRAPHIC I PUT THE SAME MY. ANYONE KNOW WHAT MIGHT BE HAPPENING

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please publish your project or trend configuration part.

It seems a trend configuration error.

-------------------------------------------------

Por favor
Publique su proyecto o parte de configuración de tendencia.
.
Parece un error de configuración de tendencia.

B.R.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Charisteas

Right click on the trend you have problems with on the left of the screen

1699034545_trend1.JPG.1bc3fba5f8a1b11a1fa306ec42ac5db9.JPG

Select properties.

960759249_trend2.JPG.7eaa0be1b7a80de304ce62da400dea02.JPG

Make sure that the Run/Stop bit (in this case MB24) has a power up value of 1.

The trend will only start recording when this bit is powered up.

I have forgotten this on many occasions and it can be difficult to troubleshoot.

Regards

Denis

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, sgull said:

Hola charisteas

Haga clic derecho en la tendencia con la que tiene problemas a la izquierda de la pantalla

1699034545_trend1.JPG.1bc3fba5f8a1b11a1fa306ec42ac5db9.JPG

Seleccionar propiedades.

960759249_trend2.JPG.7eaa0be1b7a80de304ce62da400dea02.JPG

Asegúrese de que el bit Run / Stop (en este caso MB24) tenga un valor de encendido de 1.

La tendencia solo comenzará a grabarse cuando este bit esté encendido.

Lo he olvidado en muchas ocasiones y puede ser difícil solucionarlo.

Saludos

Denis

 

hola estimado,

el problema es que si sale la grafica, como puedes ver en la imagen el la primera se ve el valor de la temperatura pero en la seguando me sale por encima de 200, como si el 200 fuera 20 grados, pero como el sensor marca 21 no se ve en la grafica ya que esta por encima de 200 que en la grafica seria como 20, al parecer en la grafica la relacion es de 1 a 10 grados. y no se como ponerlo 1 a 1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitronics temperature modules return units in 0.1 degree increments, which is why your temperature appears to be 10 times too big.

Add this to your logic and point your graph at MI 1 - 

image.png.7ebf87dc4ee24dfa1991cf50fadc5457.png

Joe T.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...