Jump to content

micapp

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by micapp

  1. I am trying to connect a US5-B10-B1 to an Omron NJ101-9000 with Ethernet IP. The US5 is adapter with structs for O2T and T2O. I have tested it between two UNistream PLC's and it works perfect. Today the customer came to test it on an Omron and nothing communicates. The Omron is set as scanner. He claims that they have had trouble earlier with this setup and must use Vendor Specific Objects to communicate. I monitor the connection bit on my adapter, but nothing happens. Tips? Must an EDS-file be used on Omron?

    My testfile is enclosed

    Test_EthernetIP (1).ulpr

  2. I am trying to set up a connection with a webserver over GPRS. I have a DNSserver set up to connect the PC and Unilogic PLC, but can not reach the PLC. Over ethernetconnection it works perfect.

    Any suggestion? I can send emails and the enfora modem receive GPRS IP

  3. I have a problem with a valve control. The controlsignal is 4-20mA. The control works very good when PLS is running.4-20mA give  decimal values 820-4095 on output. If I switch off the PLS, there is of course no value on output that is recognized as control signal by the valve, and it does not move (error condition on 4-20mA signal say that valve shall be in last position).

     

    The problem is when the PLS goes to STOP, the value on the PLS Memory Integer is still 4095 (fully open valve), but the output from V200-18-E18 give an output the the valve control read as GO tO 0% (closed posistion).

     

    Any idea what to do to get around this?

×
×
  • Create New...