Jump to content

mjarvas

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

mjarvas's Achievements

Newbie

Newbie (1/4)

0

Reputation

  1. Thanks DaveE for the tip. It works now. Basically I used a condition not to call the Com RX function until 50ms elapsed from receiving the first byte. No bytes has been lost since then.
  2. Thanks. I try to have a look at this on Monday and let you know the result.
  3. I don't think it's the buffer length. I use a 40 byte long buffer and the message is only 8 byte. And the weird thing that the beginning of the message is missing and not the end. But I can try it with longer buffer.
  4. I'm using a Unistream 10.1" built-in for a project where I have to communicate with using an UAC-CX-01RS2 RS232 module. I created a simple test project after watching the communication tutorial video. It seems that something is not right. The PLC doesn't receive the full message sent by the other party. The first character(s) are missing. Usually 1 or 2 but sometimes even 3 or 4 characters. I checked the signals with a logic analyzer and they are there on the dedicated pin of the DB9 connector plugged into the PLC. Communication speed and parameters are set properly. Maybe I did something not proper in the Unilogic software but I couldn't find another example. I attached the project. Could anybody please have a look at it? Is it a software problem or maybe my RS232 module is faulty? Thanks in advance for your help. Comm_test.ulpr
  5. I'd like to use a list in a combo box from a data table column on Unistream PLC. Is it possible? If yes, which is the easiest way to realize this? Thanks in advance for the help,
×
×
  • Create New...