Jump to content

Recommended Posts

We have about 50 Vison PLCs currently in operation in many projects. A few weeks ago we started to switch from Visilogic 9.8.64 to 9.8.90. We noticed that the PID functions were not working anymore. After a long time of troubleshooting we realized that we had to delete all "PID A.TUNE Config" blocks and rebuild them again. Is this a known problem? Is there another possibility to fix this?

Link to post
Share on other sites

Hi Andreas,

1. Why do you switch to newest VisiLogic? Do you have any problems wit current VisiLogic version?

2. There are a new modified PID Autotune set of FBs for PID.

When changing to newest VisiLogic, you have to replace all PID FBs to a new ones.

Keep backup copy of your projects for previous version of VisiLogic.

B.R.

 

Link to post
Share on other sites

Hi Alex,

Thank you very much for this info. We are planning to use Unitronc's VFD motion controls in the near future. With the previous software updates we have made the experience to better use the same version on all systems. Hence the upgrades. I think it would be useful to add the information about the changes in the PID function to the list of version changes.

Best regards

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...