Jump to content

Recommended Posts

Hello,

 

It is a system created 5 months ago. A USP-104-B10 with 3 URB-TCP remote adapters located in different places in a plant. Those adapters collect information from machines and displaying  on USP. 

Three days ago i have lost communication between modules. Since then i cannot restore thinks. My structure is Panel IP (192.168.188.88 for example), CPU IP (192.100.100.10 for example) , URB1 IP (192.100.100.100), URB2 IP (192.100.100.101) and URB3 IP (192.100.100.102).  Eth. port1 on panel is connected to our network. Eth2. port is connected to Eth1. port on URB1, Eth2. port on URB1 goes to Eth1 on URB2 and so on.  The problem was when i have to establish communication at the beginning. Difficulty was that i have different locations. It is very nice described how use BOOTP Server, but it doesnt work until i disconnect all URB adapters and put them side by side to USP.  Only then it works. Can you explain how to do this without removing URB from their locations. 

Also another thing. Where can i find some detailed info for limitation of HMI Panels. I was surprised when UniLogic told me that i have max. 255 elements per screen on USP 104 . Is it the same for 7", 10 and 15" screens?

And some suggestion about Graphs. It will be nice option to decide how big is visible area of the graph. At my case on screen 800x600 and limitation of minimum size 500x300 i can put only two graphs and they are not looking good with this big buttons and background for axes. Only suggestion, i know this is a hard thing to do.

Thank you in advance.

Link to post
Share on other sites

Hi,

you can find recommendations and advises when search in forum for "display elements".

One of topics:

Finally, Send your questions and requests to support@unitronics.com.

In this case forun cannot help you direct.

B.R.

 

 

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, mari720413@gmail.com said:

Hope you will help me at least by telling me approximate time gap between questioning and having answer.

In my experience I generally get an answer within 24 hours. It is a weekend, so you might expect to wait until Monday when people return to work.

Link to post
Share on other sites

I see in the crash report:

System.Data.SqlClient.SqlException: The media family on device 'Drive:\Path\Filename.bak' is incorrectly formed. SQL Server cannot process this media family.

I'm not sure what's causing this problem. I need more info

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...