Jump to content

Recommended Posts

Hi,

I have to install my program every time I turn on my v570.

I don't have a SD card installed - would it solve the problem if I installed a SD card?

Gerard

20190813_075212.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi gerard339,

Please review Help->Downloading/Uploading a Project.

It explain your situation.

1. Check backup battery compartment. Battery should be installed right way.

*New PLC (from the box) include backup battery in plastic bug.

2. Check battery voltage. For new battery it should be between 3.2V...3.1V. 2.8V is critical minimum.

*When measure battery voltage by digital multimeter, there is no load, and even bad (discharged) battery will show voltage in accepted range..

3. Check SB 8 - Battery Low. If it is '1', battery should be replaced.

4. Use  "Download All & Burn" download option.

*PLC registers content may be random, but project will run.

B.R.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...