Marco Brombacher

Store Integer does not work

6 posts in this topic

Hi,

I want to store the int16 value of an analoge input into a global tag int16. The value of the input is correct but the Store Integer function does not work. The value of the global tag remains 0. I tried to find info on the subject without succes. Can anyone help me?

This is the view in online mode...

 

 

Capture.JPG

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you link an HMI numeric variable to the Control Stick pos?

Can you tell me if the System Tag Execution -> Scan Count incrementing?

Do you see any "CPU Error" message on the Panel?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, do a search on the tag, "Control stick pos..." to make sure you're not assigning it a value anywhere else in the program.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this in the main routine?      or in a subroutine?   is the subroutine being called?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Turned out I didn't call the  function.  Your input helped me solve the puzzle. Thank you!!!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for letting us know you got it solved.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now